AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak kulluk derecesinin artmasına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi kaybetmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, rızkın ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin çalındığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Kahve falında dijital fotoğraf makinesi görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir