AnaSayfa / Genel / Kahve falında kare çizmek

Kahve falında kare çizmek

Kahve falında kare çizmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kare çizmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kare çizmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kareli etek giymek özel muamele göreceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kareli ceket giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kareli ceket görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına inanılır.

Kahve falında karetta görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir