AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe göz kalemi görmek

Kahve falında pembe göz kalemi görmek

Kahve falında pembe göz kalemi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe göz kalemi gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pembe göz kalemi görmek yeni bir araca sahip olunacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kalem görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert göz kalemi görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı göz kalemi görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında göz kalemi açmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir