AnaSayfa / Genel / Kahve falında fön fırçası görmek

Kahve falında fön fırçası görmek

Kahve falında fön fırçası görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında fön fırçası gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında fön fırçası görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında saça fön çektirmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını fönlü görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarına fön çekmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında saça fön çektirdiğini görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını fönlü görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında fön görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlara fön çektirmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir