AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça fön çektirmek

Kahve falında saça fön çektirmek

Kahve falında saça fön çektirmek hasta ise iyileşeceğine, ailesinden hayır göreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, hoşgörülü biri olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça fön çektirmek gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saça fön çektirdiğini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarina fön çektirmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saçına fön çektirmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında saçlara fön çektirmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında saça fön çektirmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuaförde fön çektirmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını fönlü görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçı fönlemek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir