AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını fönlü görmek

Kahve falında saçını fönlü görmek

Kahve falında saçını fönlü görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını fönlü gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Kahve falında saçına fön çekmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını fönlemek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı fönlemek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlara fön çektirmek güzel bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında saçlarına fön çekmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında saça fön çektirmek sonradan da çok üzüleceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını fönlü görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında saç fönlemek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir