AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını fönlü görmek

Kahve falında saçlarını fönlü görmek

Kahve falında saçlarını fönlü görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını fönlü gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Kahve falında saçına fön çekmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçına fön çektirmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında saçlara fön çektirmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı fönlemek saygın ve ünlü biri olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça fön çektirmek statü atlayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını fönlemek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç fön çekmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını fönlemek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir