AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına fön çekmek

Kahve falında saçlarına fön çekmek

Kahve falında saçlarına fön çekmek rahat bir hayat sağlayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarına fön çekmek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında saçına fön çekmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında saç fön çekmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına fön çekmek kazancının bereketleneceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Kahve falında saça fön çekmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fönlü saç görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlara fön çektirmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını fönlemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında saçı fönlemek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir