AnaSayfa / Genel / Kahve falında flamingo kuşu görmek

Kahve falında flamingo kuşu görmek

Kahve falında flamingo kuşu görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet eder.

Kahve falında flamingo kuşu gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında flamingo kuşu görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında flamingo görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rahatın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ibibik kuşu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuşa su vermek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste kuşlar görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru kuşları görmek çok güzel günler geçireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev kuşlar görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. kahve Falımın tam ortasında flamingo cık mıs onundede flamıngonun yumurtasına Benzer sekıller cıkmıs,Kucuk göl etrafında duruyo gibi.onunde kalp cıkmıs bıde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir