Kahve falında fitre aldığını görmek

Kahve falında fitre aldığını görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fitre aldığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında fitre aldığını görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında fitre verdiğini görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Kahve falında fitre görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine fitre vermek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında fitre zekat almak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal aldığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin ekmek aldığını görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir