AnaSayfa / Genel / Kahve falında fitre verdiğini görmek

Kahve falında fitre verdiğini görmek

Kahve falında fitre verdiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, makamının tehlikeye gireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fitre verdiğini gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Kahve falında fitre verdiğini görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, birlikte kâh ağlayacağına işarettir.

Kahve falında birine fitre vermek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında fitre zekat almak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında fitre görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fitre aldığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın ekmek verdiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek kafa dinleyeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin makas verdiğini görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir