AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek

Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek

Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında birinden anahtar aldığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten anahtar aldığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarlık aldığını görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar aldığını görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çantada anahtar görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında evin anahtarını vermek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda anahtar görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir