AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fitre vermek

Kahve falında birine fitre vermek

Kahve falında birine fitre vermek isteklerinin yerine geleceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında birine fitre vermek gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında birine fitre vermek haksızlık ve nankörlük göreceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fitre zekat almak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında fitre aldığını görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fitre verdiğini görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Kahve falında fitre görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir