AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık ayıklamak

Kahve falında fıstık ayıklamak

Kahve falında fıstık ayıklamak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hasretlerin biteceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında fıstık ayıklamak gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında fıstık ayıklamak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirke ayıklamak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber ayıklamak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında başkasından bit ayıklamak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ayıklamak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir