Kahve falında ceviz ayıklamak

Kahve falında ceviz ayıklamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, talihin yüze güleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, gülen yüzünün solacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz ayıklamak gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ceviz ayıklamak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı mercimek ayıklamak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber ayıklamak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulur.

Kahve falında balık ayıklamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında tavuk ayıklamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında taş ayıklamak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında saçta bit ayıklamak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir