AnaSayfa / Genel / Kahve falında fişeklik görmek

Kahve falında fişeklik görmek

Kahve falında fişeklik görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fişeklik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında havai fişek atmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havai fişek patlatmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında fişek atmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında havai fişek patlaması görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Kahve falında boş fişek görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında işaret fişeği görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fişeklik görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir