AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havai fişek patlatmak rızkının çeşitleneceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında havai fişek atmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında havai fişek patlaması görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında havai fişek izlemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında havai fişek gösterisi görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fişek atmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir