AnaSayfa / Genel / Kahve falında fişek atmak

Kahve falında fişek atmak

Kahve falında fişek atmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulur.

Kahve falında fişek atmak gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında havai fişek atmak rızık bolluğu içinde olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fişek atmak her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında havai fişek gösterisi görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında havai fişek izlemek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fişek görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında av fişeği görmek çok zor bir duruma düşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından arınacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, maddi kriz yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir