AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş fişek görmek

Kahve falında boş fişek görmek

Kahve falında boş fişek görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi durumunun düzeleceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına inanılır.

Kahve falında boş fişek gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Kahve falında boş fişek görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fişek görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında havai fişek izlemek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında av fişeği görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fişeklik görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek birikim yapılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında havai fişek gösterisi görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir