AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret fişeği görmek

Kahve falında işaret fişeği görmek

Kahve falında işaret fişeği görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında işaret fişeği gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında işaret fişeği görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında havai fişek patlaması görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boş fişek görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında av fişeği görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havai fişek atmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fişek görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, şansının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir