AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık fırtına görmek

Kahve falında karanlık fırtına görmek

Kahve falında karanlık fırtına görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sermaye elde edeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında karanlık fırtına gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Kahve falında karanlık fırtına görmek kızına daima sahip çıkacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde fırtına görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Kahve falında fırtına rüzgar görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalettir.

Kahve falında fırtına ve deprem görmek malının da eksilmeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına sesi duymak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz fırtınası görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında deprem ve fırtına görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortum fırtına görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir