AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına rüzgar görmek

Kahve falında fırtına rüzgar görmek

Kahve falında fırtına rüzgar görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, dertlerinin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına rüzgar gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında fırtına rüzgar görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rüzgar fırtınası görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, variyetini çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rüzgarlı görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında çok şiddetli rüzgar görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rüzgardan kaçmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz rüzgarı görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında rüzgarda yürümek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir