AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarlı görmek

Kahve falında rüzgarlı görmek

Kahve falında rüzgarlı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgarlı gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında rüzgar görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güçlü rüzgar görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında rüzgara kapılıp uçmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sert rüzgar görmek kişinin afiyette olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında rüzgarın görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rüzgara görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah rüzgar hortumu görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir