AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil farı görmek

Kahve falında otomobil farı görmek

Kahve falında otomobil farı görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, gönlünün rahata ereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında otomobil farı gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Kahve falında otomobil farı görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze siyah far sürmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Kahve falında araba far görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, onun kıymetini her daim bileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil far görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil göz farı görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözde mavi far görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında göze beyaz far sürmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı far sürmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir