AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı tatlı görmek

Kahve falında fındıklı tatlı görmek

Kahve falında fındıklı tatlı görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fındıklı tatlı gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında fındıklı tatlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında fındıklı tatlı yemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında tatlı fındık yemek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında fındık toplamak ve yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındıklı şeker görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık fidesi görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir