AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık görmek

Kahve falında fındık görmek

Kahve falında fındık görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Kahve falında ağaçta fındık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık fidanı görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında fındık satmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük fındık görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında fındıklı çikolata yemek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Kahve falında harmanda fındık görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacı görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir