AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık odunu görmek

Kahve falında fındık odunu görmek

Kahve falında fındık odunu görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında fındık odunu gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında fındık odunu görmek şöhret ve hayır getireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fındık kusmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında çekilmiş fındık görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dalda fındık görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık bahçe görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fındık yemek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kendine döneceğine işarettir.

Kahve falında fındık sermek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ceviz görmek düşmanlarına da dost olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir