AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık atmak

Kahve falında fındık atmak

Kahve falında fındık atmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık atmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında fındık atmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalda fındık görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek o işten ekmek yiyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç fındık görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve fındık yemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık dalı kesmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir