AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık mantarı görmek

Kahve falında fındık mantarı görmek

Kahve falında fındık mantarı görmek yolunda huzurla devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında fındık mantarı gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında fındık mantarı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında mantar soymak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli mantar görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah mantar görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar satmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta mantar toplamak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında mantar toplarken görmek içine düşen fesada yeniliceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalettir.

Kahve falında mantar koklamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir