AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar satmak

Kahve falında mantar satmak

Kahve falında mantar satmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar satmak gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında mantar satmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sudan mantar toplamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında orman mantarı görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mantar görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında çürük mantar toplamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli mantar görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir