AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar toplarken görmek

Kahve falında mantar toplarken görmek

Kahve falında mantar toplarken görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında mantar toplarken gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Kahve falında mantar toplarken görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine inanılır.

Kahve falında siyah mantar toplamak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında elde mantar görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarında mantar görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında zehirli mantar görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda mantar toplamak mutlu bir insan olunacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında mor mantar görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir