AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mantar görmek

Kahve falında siyah mantar görmek

Kahve falında siyah mantar görmek onları tebrik edeceğine, kazancının hiç azalmayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah mantar gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Kahve falında siyah mantar görmek aşama kaydedeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında siyah mantar toplamak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi mantar görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı mantar görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantar pişirmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında saçında mantar görmek işlerin aksayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda mantar görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir