AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta fındık görmek

Kahve falında ağaçta fındık görmek

Kahve falında ağaçta fındık görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, kazancının düşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta fındık gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacı dikmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta fındık görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, batıl amele delalet eder.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ağaçları görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında fındık ağacı görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek yaşam tecrübesi edineceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir