AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla fındık görmek

Kahve falında çuvalla fındık görmek

Kahve falında çuvalla fındık görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla fındık gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında çuval çuval fındık görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalda fındık görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak mal edineceğine, kendisini ona adayacağına yorulur.

Kahve falında fındık çuvalı görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında çuvalla fındık görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında fıstık fındık yemek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında birine fındık vermek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir