AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ağacından fındık yemek

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek ağır günler geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık ağaçları görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında fındık ağacı görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir