AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku filmi görmek

Kahve falında korku filmi görmek

Kahve falında korku filmi görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, elindekini de bitireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında korku filmi gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında korku filmi karakteri görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında korku filmi izlemek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında korku filminin içinde olmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında korku filmi görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hayatının bir anda renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında korku filmi seyretmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izlediğin filmi görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında film oyuncuları görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir