AnaSayfa / Genel / Kahve falında film setinde olmak

Kahve falında film setinde olmak

Kahve falında film setinde olmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında film setinde olmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında film setinde olmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında film seti görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci set görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında altın set görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında altın set takımı görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalettir.

Kahve falında çin seddi görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulur.

Kahve falında set takımı görmek donanımlı kılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takı seti görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir