AnaSayfa / Genel / Kahve falında film seti görmek

Kahve falında film seti görmek

Kahve falında film seti görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, geleceğine bakacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında film seti gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında film seti görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında film setinde olmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında manikür seti görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında takı seti bulmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisi paralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyku seti görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında altın set takmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında set takımı görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çin seddi görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir