AnaSayfa / Genel / Kahve falında filistine gitmek

Kahve falında filistine gitmek

Kahve falında filistine gitmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kişinin tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında filistine gitmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Kahve falında filistine gitmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında fil hediye etmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında dev fil görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil resmi görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil kovaladığını görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında filin koştuğunu görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fil görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir