AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin koştuğunu görmek

Kahve falında filin koştuğunu görmek

Kahve falında filin koştuğunu görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında filin koştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Kahve falında doğuran fil görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında fil boku görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında mavi fil görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında fil suresini ezberlemek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında taştan fil görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş fil görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında fil emzirmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir