AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın bağırdığını görmek

Kahve falında babanın bağırdığını görmek

Kahve falında babanın bağırdığını görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında babanın bağırdığını gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında babaya bağırdığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Kahve falında babanın bağırdığını görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasına bağırmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında babaya bağırmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babaya bağırmak hayırlı işler yapacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek büyük paralar kazanacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba diye bağırmak borçların biteceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan bağırmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir