AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa bağırmak

Kahve falında kulağa bağırmak

Kahve falında kulağa bağırmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında kulağa bağırmak gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kulağa bağırmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına bağırmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Kahve falında korkudan bağırmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birine bağırmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında karısına bağırmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet eder.

Kahve falında korkmak bağırmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşe bağırmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir