AnaSayfa / Genel / Kahve falında maket fil görmek

Kahve falında maket fil görmek

Kahve falında maket fil görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında maket fil gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında fil maketi görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maket fil görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, giderileceğine alamet eder.

Kahve falında uçak maketi görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, maneviyata yöneleceğine işarettir.

Kahve falında maket balık görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami maketi görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında maket ev görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında gemi maketi görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında maket yapmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir