AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı kucaklamak

Kahve falında ayıyı kucaklamak

Kahve falında ayıyı kucaklamak hayır vereceğine, kredi çekileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, şansın açılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayıyı kucaklamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında ayı kucaklamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyı kucaklamak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi kucaklamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bebek kucaklamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet eder.

Kahve falında yastık kucaklamak dertlerin günden güne artacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında bebek kucaklamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucaklamak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında asker kucaklamak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir