AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kucaklamak

Kahve falında yastık kucaklamak

Kahve falında yastık kucaklamak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kucaklamak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yastık kucaklamak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini kucaklamak fakirlerin güleceğine, rahat nedir öğreneceğine işarettir.

Kahve falında hastayı kucaklamak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında insan kucaklamak kendisiyle övüneceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğu kucaklamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında bir kızı kucaklamak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, saadetinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen eşini kucaklamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir