AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık zarf görmek

Kahve falında açık zarf görmek

Kahve falında açık zarf görmek rahat bir dönem yaşanacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık zarf gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında açık zarf görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe zarf görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sarı zarf görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi zarf görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde zarf görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sorumlulukların azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt zarf görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden zarf almak günaha gireceğine, inancının eksileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir