AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden zarf almak

Kahve falında ölüden zarf almak

Kahve falında ölüden zarf almak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında ölüden zarf almak gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Kahve falında ölüden zarf almak inancından sapacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden zarf almak sonunda maddi zarara gireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet eder.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi zarf görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında içinde para olan zarf görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kapıda zarf görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sarı zarf görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf atmak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir