AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde zarf görmek

Kahve falında elinde zarf görmek

Kahve falında elinde zarf görmek çok büyük zararlar edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aradığı kişiyi bulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Kahve falında elinde zarf gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında elinde beyaz zarf görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında elinde zarf görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında para dolu zarf görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf açmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, statü atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş beyaz zarf görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz zarfta para görmek yükünün azalacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında davetiye zarfı görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden zarf almak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir