Kahve falında mavi zarf görmek

Kahve falında mavi zarf görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi zarf gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında mavi zarf görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında kağıt zarf görmek makam sahibi olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf açmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mühürlü zarf görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi zarf görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş beyaz zarf görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı zarf almak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında zarfta para görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir