AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı zarf görmek

Kahve falında sarı zarf görmek

Kahve falında sarı zarf görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı zarf gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı zarf almak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sarı zarf görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı zarf görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz zarf açmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek işlerinde bereket olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında pullu zarf görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kapıda zarf görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir